25 gotowych przepisów na początek z dietą wege

  • Dieta roślinna a zdrowie – jak poprawić wyniki podstawowych badań?
  • O jakiej suplementacji pamiętać w diecie roślinnej – witaminy A, D3, B12 oraz jod, cynk i żelazo
  • 3 kroki pomagające wprowadzić produkty roślinne do codziennego żywienia
  • Dowiedz się, jak prawidłowo zbilansować roślinny posiłek
  • Zamienniki mięsa i nabiału 16 zdrowych składników – alternatywne źródła węglowodanów, białek i tłuszczy
Dowiedz się więcej >>

Śniadania, obiady, kolacje i desery w zdrowej wersji roślinnej


Poradnik, który pomoże Ci w prosty sposób zacząć ograniczać spożycie mięsa i zastąpić je smacznymi i zdrowymi daniami kuchni roślinnej.

Zamienniki mięsa i nabiału – 16 zdrowych składników
Alternatywne źródła węglowodanów, białek i tłuszczy

Zależy Ci na dobrym zdrowiu? Chcesz jeść mniej mięsa albo całkowicie przejść na dietę wegetariańską? Dowiedz się, jak produkty roślinne mogą poprawić Twoje samopoczucie wraz z pracą jelit oraz wątroby.


Skorzystaj z gotowych jadłospisów ułożonych przez doświadczonych dietetyków. Prawidłowo zbilansuj wartości odżywcze i pozbądź się z organizmu niepotrzebnych tłuszczy. Krok po kroku pokażemy Ci, jak w przyjemny sposób odstawić na bok mięso.


Zadbaj o zdrowie i odbierz te jadłospisy! Już 4702 osób w Polsce skorzystało z tych informacji. Przekonaj się, że dieta roślinna może być smaczna i pełnowartościowa.

Dowiedz się więcej >>

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka sp. z o.o., ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa,

tel.: (22) 518 29 29, e-mail: cok@wip.pl


Numer NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie

XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200 000 zł.