Najnowszy magazyn na rynku spożywczym!

Pobierz BEZPŁATNIE testowy egzemplarz miesięcznika „Bezpieczeństwo żywności w praktyce”

Kliknij tu i zamów swój bezpłatny egzemplarz!
  • Wzory dokumentów - gotowe do edycji i drukowania, które możesz wykorzystać w swoim zakładzie
  • Analizę przypadków - gdzie inni producenci popełnili błędy i jak możesz ich uniknąć
  • Przydatne check-listy, dzięki którym zyskasz pewność, że o niczym nie zapomniałeś
  • Praktyczne wskazówki ekspertów, dzięki którym będziesz wiedzieć, jak zaimplementować przepisy w swoim zakładzie

W najnowszej publikacji "Bezpieczeństwo żywności w praktyce” znajdziesz :

W każdym wydaniu magazynu „Bezpieczeństwo żywności w praktyce” znajdziesz dokładnie te informacje, których potrzebujesz, by wywiązać się ze swoich obowiązków.

  • Case studies z polskich firm - poznasz problemy, z którymi borykają się inni producenci i przetwórcy żywności.
  • Informacje, o wszystkich zmianach przepisów, norm polskich lub europejskich, które mają związek z bezpieczeństwem żywności.
  • Poznasz trendy żywnościowe, a także praktyczne wskazówki, dzięki którym łatwiej będzie Ci zdobyć certyfikaty jakości lub oznakować produkty.

Chcemy, byś bez zobowiązań miał możliwość zapoznania się z magazynem, dlatego przygotowaliśmy kilkanaście bezpłatnych egzemplarzy testowych.

Najnowszy numer na próbę!

W tym miesiącu pozostało do wysłania jeszcze tylko

testowych egzemplarzy

Kliknij tu i odbierz darmowy egzemplarz magazynu!
  • Nowelizacja ISO 22000
  • Co sprawdzi Inspekcja Weterynaryjna podczas urzędowej kontroli?
  • Etykieta clean label – czym właściwie jest
  • Znakowanie alergenów – jak uniknąć błędów
  • Informacje na opakowaniu muszą być rzetelne – wyrok NSA
  • Metoda FMEA – mniej wad w procesie produkcyjnym

W najnowszym wydaniu „Bezpieczeństwa żywności w praktyce” przeczytasz m.in.:

Decydując się na prenumeratę otrzymasz w PREZENCIE:


planszę z check-listą omawiającą proces właściwego przygotowania i postępowania w trakcie kontroli prowadzonych przez instytucje nadzorujące branżę spożywczą.

Mój darmowy egzemplarz

Już dziś przekonaj się o wszystkich zaletach naszego czasopisma!

Jeżeli z jakichś względów porady zamieszczone w miesięczniku nie spełnią Twoich oczekiwań, w ciągu 14 dni od otrzymania przesyłki poinformuj nas o rezygnacji z prenumeraty. Niezależnie od Twojej decyzji, nie musisz odsyłać zamówionego numeru.


„Bezpieczeństwo żywności w praktyce” stanowi odpowiedź na wyzwania, jakie każdego dnia napotykasz w swojej pracy.

Sprawdź, co przygotowaliśmy dla Ciebie

Oferta

Zamów egzemplarz magazynu „Bezpieczeństwo żywności w praktyce” bezpłatnie, na próbę, na 14 dni. Jeśli w ciągu 14 dni uznasz, że miesięcznik jest ciekawy i pomaga Ci w codziennej pracy, nic nie musisz robić. Zadbamy, by kolejne płatne numery dotarły do Ciebie na czas.


Możesz korzystać z przesłanego Ci numeru miesięcznika bezpłatnie przez 14 dni.

Jeśli chcesz zrezygnować z dalszej, już płatnej, prenumeraty, poinformuj o tym w ciągu tych 14 dni nasze Centrum Obsługi Klienta – tel. 22 518 29 29, e-mail: cok@wip.pl Jeśli chcesz, aby nasz produkt był dalej do Ciebie przysyłany, nie musisz nas o tym informować. Tak, zamawiam pierwszy bezpłatny egzemplarz „Bezpieczeństwa żywności w praktyce” i mam 14 dni na podjęcie decyzji o prenumeracie 6 wydań.


Zamawiam:

W ciągu 24 godzin od przyjęcia Twojego zamówienia, wysyłamy pocztą bezpłatny numer zapoznawczy. Powinien do Ciebie dotrzeć w ciągu 3-5 dni roboczych.Od momentu otrzymania przesyłki z bezpłatnym numerem zapoznawczym masz 14 dni na zapoznanie się z nim.Jeżeli zdecydujesz się na otrzymywanie płatnych numerów, nie musisz się z nami kontaktować. Po zakończeniu okresu próbnego będziesz otrzymywał kolejne, płatne numer na wskazany adres. W takim przypadku będzie wystawiana faktura, która obejmuje 6 numerów zwykłych – cena jednego numeru wynosi 39,90 zł netto, koszty pakowania i wysyłki to jednorazowa opłata za cały okres prenumeraty - 59,40 zł netto. Łączna wartość zamówienia wraz z kosztami pakowania i wysyłki wynosi 298,80 zł netto (313,74 zł brutto).

Warunki współpracy: