Ucz się bez wychodzenia z domu!

Tematy wykładów

Sprawozdanie finansowe NGO za 2019 rok– po zmianach

Certyfikowane szkolenie e-learningowe

Kup szkolenie

Katarzyna Trzpioła – doktor nauk ekonomicznych w zakresie nauk o zarządzaniu, adiunkt na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego, członek Komitetu Standardów Rachunkowości, praktyk, wieloletni szkoleniowiec i dydaktyk

Dlaczego warto skorzystać ze szkolenia?

1

Kompleksowe omówienie zagadnienia

Nasza ekspertka, omawiając problemy związane ze sporządzeniem sprawozdania finansowego za 2019, zwraca uwagę na każdy szczegół. Omawia poszczególne części sprawozdania, duży nacisk kładzie na zmienione przepisy, wyjaśnia problemy związane ze sprawozdaniem elektronicznym czy obowiązkiem badania.

2

Wskazanie nowych przepisów, które należy stosować już przy sprawozdaniu za 2019 rok

Każda zmiana rodzi niepokój, pytania, wątpliwości. Nawet gdy nie ma ich dużo, są znaczące, przysparzają trudności, zajmują czas. Dzięki starannie przygotowanym materiałom oraz wyjaśnieniom praktycznym zrozumiesz każdą zmianę, poznasz nowe przepisy i bez trudu zaczniesz stosować je w praktyce.

3

Szczegółowe omówienie sprawozdań elektronicznych

E-sprawozdania finansowe to temat, który cieszy się powodzeniem wśród księgowych. Nasza ekspertka to członek Komitetu Standardów Rachunkowości. Wszelkie zmiany ma w przysłowiowym „małym palcu”, a co najważniejsze - potrafi je wyjaśnić.

4

Wskazanie problemów, które mogą napotkać księgowi oraz skutecznych sposobów ich rozwiązania

Nie ma nic równie cennego, jak objaśnienie zagadnienia na przykładach. Dlatego nasze szkolenie zostało wzbogacone o obszerne materiały dydaktyczne. Liczy się nie tylko sama zmiana, ale jej skutek w praktyce, o czym przekonasz się uczestnicząc w szkoleniu.

5

Obszerne materiały szkoleniowe

Sam wykład nie wystarczy, aby rzetelnie opanować wiedzę. Z resztą przekonasz się o tym rozwiązując test sprawdzający nabyte umiejętności. Skorzystaj z materiałów szkoleniowych, sprawdź się, bądź z siebie dumny!

Jak przebiega szkolenie?

1

Obejrzyj wideoszkolenie

Usiądź wygodnie, ponieważ przez blisko 60 minut nasz ekspert będzie wyjaśniał zmienione przepisy i wszelkie wątpliwości z tym związane. Temat jest dość obszerny, jednak – krok po kroku – poznasz każde omawiane zagadnienie. W każdej chwili możesz zatrzymać film, jak również odtworzyć ponownie, w dowolnym momencie.

2

Zapoznaj się z materiałami dydaktycznymi

Każde szkolenie, wykład czy warsztaty wymagają wzbogacenia o materiał „pisany”. Nasz ekspert przygotowując się do wykładu opracował wszystkie zagadnienia w formie prezentacji PowerPoint. W każdej chwili możesz do nich zajrzeć, wydrukować, jak również umieścić własne notatki.

To jeszcze nie wszystko. Wzbogacamy tematykę szkolenia o dodatkowe materiały pomocnicze w postaci e-booków i e-informatorów.

3

Nie bój się pytać

Kto pyta, nie błądzi – jak mówi przysłowie. W trakcie szkolenia stacjonarnego zawsze możesz zwrócić się z pytaniem do prowadzącego. My też dajemy Ci taką możliwość! Każdy z uczestników szkolenia może zadać prowadzącemu aż 2 pytania dotyczące omawianej tematyki.

4

Sprawdź swoją wiedzę

Otrzymałeś już komplet materiałów dydaktycznych: wideoszkolenie, prezentację, e-booki, wzory dokumentów i kalkulatory. Teraz czas na sprawdzenie zdobytej wiedzy. Gotowy? Odpowiedz na kilka pytań i poznaj wynik oraz prawidłowe odpowiedzi. Jeśli się nie uda, powtórz materiał i sprawdź swoją wiedzę jeszcze raz.

5

Odbierz certyfikat ukończenia szkolenia

Teraz możesz być już z siebie dumny. Poznałeś nowe przepisy, wiesz jak je stosować w praktyce. Możesz bez ograniczeń korzystać z otrzymanych materiałów.

Czas

1,5 godziny

Termin rozpoczęcia

W dowolnie wybranym momencie

Poziom zaawansowania

Średni

Wideoszkolenie: 45 min.

Materiały edukacyjne: 100 min.

Rozwiązanie testu: 10 min.

Analiza wyników i odpowiedzi: 10 min.

5 korzyści dla uczestników szkolenia online

1. Dokładne wyjaśnienie zmian oraz konkretne wskazówki, jak powinieneś stosować zmienione przepisy w praktyce
  2. Szczegółowe informacje, w jakich przypadkach możesz narazić się na kary finansowe
  3. Wygodna forma szkolenia sprawia, że możesz je odbyć w dowolnym czasie i miejscu – to Ty decydujesz jaki wybrać moment, dzięki czemu dokładnie przyswoisz wiedzę; w każdej chwili możesz odtworzyć szkolenie ponownie lub wrócić do zagadnienia, które sprawiło Ci więcej trudności