Właśnie na podany przez Ciebie w formularzu adres przyszedł mail z linkiem. Kliknij w niego, aby potwierdzić rejestrację na wydarzenie online.
A jeśli nie widzisz maila?
Sprawdź spam lub folder z ofertami i upewnij się czy podany w formularzu adres był właściwy.
Wydarzenie rozpocznie się za:
NOWA ERA ŻYWIENIA
04.06.2024
Online
Bezpłatnie
Poznaj innowacje, które nieodwracalnie zmienią branżę spożywczą!
Zapisz się na wyjątkowe wydarzenie online dla producentów, technologów żywności i dietetyków
Drukowanie żywności 3D
i inne technologie
Zapraszamy producentów i technologów żywności, marketingowców i handlowców z branży spożywczej, dietetyków pracujących dla większych instytucji lub doradzających indywidualnym klientom.
To wydarzenie stanowi unikalną okazję do zgłębienia najnowszych trendów i innowacji w branży żywnościowej. Nie przegap szansy na poszerzenie swojej wiedzy i umiejętności dzięki sesjom prowadzonym przez naszych ekspertów.
Podczas tego wydarzenia online, eksperci z różnych dziedzin przedstawią, jak zaawansowane technologie, takie jak druk 3D, mogą nie tylko ulepszyć procesy produkcyjne, ale także wprowadzić zrównoważone i zdrowe opcje żywieniowe, odpowiadające na rosnące zapotrzebowanie konsumentów na personalizację diety i świadomość ekologiczną. Zrozumienie tych technologii jest kluczowe dla każdego, kto chce być na czele innowacji w przemyśle spożywczym.
Rejestracja uczestników jest otwarta. Zapisz się już dziś!
10:00-10:05
Rozpoczęcie wydarzenia i przywitanie uczestników
10:05:10:35
Wszystko, co musisz wiedzieć o żywności drukowanej 3D
Prowadząca: Katarzyna Kot
10:35-11:05
Żywność genetycznie modyfikowana – konfrontacja nauki z prawem unijnym w sprawie GMO
Prowadzący: Piotr Lalowski
11:05-11:15
Przerwa
11:15-11:45
Przetwarzanie żywności 4.0: obecny i przyszły rozwój w kontekście zmian technologicznych
Prowadząca: Agata Jabłońska
* Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu
Student studiów magisterskich w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności oraz studiów podyplomowych w Polsko-Japońskiej Akademii Technik Komputerowych na kierunku Bioinformatyka. Były Przewodniczący Koła Naukowego Żywieniowców SGGW. Główne zainteresowania: dietetyka, mikrobiologia, biologia molekularna, immunologia.
inż. Piotr Lalowski
Agata Jabłońska
Członkini Koła Naukowego Żywieniowców na SGGW. Interesuje się badaniami ukierunkowanymi na mikrobiologię żywności i mikrobiotę przewodu pokarmowego, właściwości probiotycznych i postbiotycznych wybranych szczepów bakterii, potencjalnie wykorzystywanych do produkcji żywności.
Katarzyna Kot
Audytor wiodący ISO 2200, audytor wewnętrzny systemów IFS, BRC, manager HACCP, specjalista ds. prawa o żywności.
Redaktor prowadząca portalu i magazynu Bezpieczeństwo żywności w praktyce.
Wiedza i Praktyka sp. z o.o.,
ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa
tel. 0 22 518 29 29, faks 0 22 617 60 10
adres do korespondencji: ul. Paderewskiego 167, 05-070 Sulejówek
NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie,
XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200.000 zł
Nr rejestrowy BDO: 000008579