Lecznicze właściwości diety śródziemnomorskiej – 35 przepisów na zupy, przystawki i dania główne

  • Produkty i dania o działaniu przeciwzapalnym
  • Składniki podnoszące odporności ułatwiające walkę z infekcjami
  • Dieta obniżająca poziom cukru we krwi
  • Ryby, orzechy i oliwa – jak poprawić pracę mózgu i wzmocnić koncentrację
  • Oleje i oliwy – uszczelnianie jelit i dbanie o odpowiednią florę bakteryjną
Dowiedz się więcej >>
Image

Zmniejsz ryzyko chorób cywilizacyjnych – banalnie proste przygotowanie przepisów!

Chcesz żyć zdrowo i jeść smacznie? Masz dość głodówek? Zależy Ci na obniżeniu wagi i poprawy wyników cholesterolu? Dowiedz się jak zmniejszyć ryzyko chorób sercowo-naczyniowych i problemów jelitowo-trawiennych.


Dieta śródziemnomorska jest jednym z najbardziej badanych i cenionych modeli żywieniowych ze względu na liczne korzyści zdrowotne. Dzięki odpowiednim składnikom odżywczym może opóźnić starzenie się mózgu i znacząco poprawić koncentracje. Skorzystaj z gotowych przepisów i wzbogać codzienne posiłki.


Dowiedz się, co rekomendują dietetycy i lekarze. Jak zadbać o zdrowie i profilaktykę bez ciężkich leków. Dodatkowo zredukuj zbędną tkankę tłuszczową. Już 3458 osób w Polsce skorzystało z tych informacji. Odbierz zestaw 35 przepisów przepisów na szybkie dania z kuchni śródziemnomorskiej.

Image

Wydawnictwo Wiedza i Praktyka sp. z o.o., ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa,

tel.: (22) 518 29 29, e-mail: cok@wip.pl


Numer NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie

XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200 000 zł.