20 kwietnia 2023 r.

2-CZĘŚCIOWE WYDARZENIE ONLINE

UDZIAŁ BEZPŁATNY

Owady jako źródło białka przyszłości - wyzwania w przemyśle spożywczym

Godz.: 12.00 - 13.30

Odpowiedzialność karna
w przemyśle spożywczym. Aktualne przepisy i zmiany prawne

Jeszcze tylko jeden krok

Właśnie na podany przez Ciebie w formularzu adres przyszedł mail z linkiem. Kliknij w niego, aby potwierdzić rejestrację na wydarzenie online.


A jeśli nie widzisz maila?

Sprawdź spam lub folder z ofertami i upewnij się czy podany w formularzu adres był właściwy.

Pozdrawiamy zespół Bezpieczeństwo żywności w praktyce

Wiedza i Praktyka sp. z o.o.,

ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa

tel. 0 22 518 29 29, faks 0 22 617 60 10

adres do korespondencji: ul. Paderewskiego 167, 05-070 Sulejówek

NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie,

XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200.000 zł

Nr rejestrowy BDO: 000008579