Ucz się bez wychodzenia z domu!
Prawidłowe żywienie dzieci w przedszkolu
Dowiedz się, jakie są zasady żywieniowe dzieci przedszkolnych oraz jakie potrawy podawać, aby dzieci chętnie jadły posiłki z warzyw, ryb, mięsa i kasz.
Przystąp do
e-kursu i zyskaj:
Jak gotować w przedszkolu?
Kurs jest przeznaczony dla intendentów i kadry kuchennej, która planuje i przygotowuje posiłki dla dzieci. Jeśli chcesz, aby posiłki serwowane w Twojej placówce były smaczne, pełnowartościowe i dzieci jadły je ze smakiem – ten kurs jest dla Ciebie.
Jeśli jesteś dyrektorem i chcesz, aby przedszkolaki zachwalały rodzicom potrawy, które przygotowuje Twój zespół – ten kurs jest dla Ciebie.
Dzięki wskazówkom w kursie sprawisz, że Twoi podopieczni będą zdrowo odżywieni, zgodnie z najnowszymi zaleceniami Instytutu Żywienia.
Jaki jest zakres wiekowy dzieci?
Wskazówki i podane w kursie wskazówki żywieniowe dotyczą dzieci od 3 do 6 lat.
Sprawdź, co zawiera kurs
Kurs składa się 4 modułów szkoleniowych, zawierających wykład wideo oraz materiały szkoleniowe z możliwością wielokrotnego odtwarzania, zapisania i wydrukowania.
Moduł 1 | Podstawowe prawdy o żywieniu dzieci – czyli co jest najważniejsze i dlaczego?
Po przerobionym szkoleniu kursant zyska wiedzę dotyczącą zagadnień takich jak:
Moduł 2 | Co zrobić, aby dzieci chętniej jadły
w przedszkolu? Jak zachęcić dzieci do jedzenia warzyw?
Moduł 3 | Alergik w kuchni – jak gotować, aby i alergik się najadł
Moduł 4 | Problem przesłodzenia dzieci. Jak gotować,aby dzieci nie spożywały zbyt dużych ilości cukru
W ramachmateriałów dydaktycznych Kursant otrzymuje gotowy zdrowy jadłospis dla przedszkolaków, na 4 pory roku, na śniadanie, obiad i podwieczorek. Jadłospis wraz z przepisami opracowali specjaliści z Poradni Dietetycznej Food & Diet.
Scenariusz lekcji na temat zdrowego żywienia – świetna zabawa dla najmłodszych i jednocześnie nauka o tym, jak prawidłowo się odżywać. Scenariusz opiera się na edukacji i zabawie w jednym!
Kolorowe i zabawne inspiracje podania potraw dla dzieci w wieku przedszkolnym.
Trener w e-kursie
mgr inż. Magdalena Szymańska
Dyplomowany specjalista dietetyk
Ukończyłam studia magisterskie o specjalizacji dietetyka, na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Od ponad 10 lat pracuję w zawodzie, towarzysząc pacjentom w zmianie sposobu odżywiania i kreowaniu nowych, zdrowych nawyków żywieniowych.
Kurs dostępny jest na przyjaznej platformie szkoleniowej, dzięki czemu masz dostęp do swojego szkolenia w dowolnym miejscu i czasie na komputerze stacjonarnym, na laptopie lub smartfonie.
Po opłaceniu kursu otrzymasz mail z danymi dostępu do platformy szkoleniowej. Możesz zatem rozpocząć szkolenie natychmiast po zakupie.
Wybierz pakiet e-kursu dla siebie
START
Pakiet polecany -VIP
247.00
netto
netto
298.00
zł
zł
366.54
( ZŁ BRUTTO)
4 wykłady wideo ze wskazówkami dietetyka oraz merytoryczne materiały szkoleniowe.
Zdrowy i pożywny jadłospis z przepisami na 4 pory roku, także na alergików.
Inspirujące przykłady podania dań dla najmłodszych.
Scenariusz zabawnych zajęć z piramidą żywieniową.
Quiz, dzięki któremu podsumujesz zdobytą wiedzę.
4 wykłady wideo ze wskazówkami dietetyka oraz merytoryczne materiały szkoleniowe.
Zdrowy i pożywny jadłospis z przepisami na 4 pory roku, także na alergików.
Inspirujące przykłady podania dań dla najmłodszych.
Scenariusz zabawnych zajęć z piramidą żywieniową.
Quiz, dzięki któremu podsumujesz zdobytą wiedzę.
Co miesiąc konsultacje online z dietetykiem – zadajesz pytanie i otrzymujesz gotową odpowiedź.
303.81
( ZŁ BRUTTO)
netto
brutto
Łącznie do zapłaty:
Wypełnij formularz:
zł netto
( zł brutto )
Patronat merytoryczny
Wiedza i Praktyka sp. z o.o., ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa,
tel.: (22) 518 29 29, e-mail: cok@wip.pl
Numer NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie
XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200 000 zł.