20 kwietnia 2023 r.

2-CZĘŚCIOWE WYDARZENIE ONLINE

UDZIAŁ BEZPŁATNY

Owady jako źródło białka przyszłości - wyzwania w przemyśle spożywczym

Godz.: 12.00 - 13.30

Odpowiedzialność karna
w przemyśle spożywczym. Aktualne przepisy i zmiany prawne

Aby dołączyć do wydarzenia otwórz poniższy link 20 kwietnia o godzinie 12:00

Przejdź do transmisji

Teraz tylko dodaj wydarzenie do kalendarza

Przyda się też :

  • komputer ze stałym dostępem do Internetu
  • przeglądarka internetowa obsługująca transmisję via Youtube
  • brak administracyjnej blokady na strony z treścią wideo (typu Youtube)
  • głośniki / słuchawki

Widzimy się 20.04.2023

Do zobaczenia!

Wiedza i Praktyka sp. z o.o.,

ul. Łotewska 9A, 03-918 Warszawa

tel. 0 22 518 29 29, faks 0 22 617 60 10

adres do korespondencji: ul. Paderewskiego 167, 05-070 Sulejówek

NIP: 526-19-92-256, Numer KRS: 0000098264 - Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie,

XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Wysokość kapitału zakładowego: 200.000 zł

Nr rejestrowy BDO: 000008579